Dutch Connection


Namasté, lieve Maud. 

Dank je voor het creëeren van een digitale brug naar de Nederlandse yogini's en yogi's, waarvan ik er een ben die zich net zo aangetrokken voelt tot yoga als jijzelf.

Dank je voor je spirit en fijne energie. 

Laat ik mezelf kort voorstellen. Jacqueline Welie. Geboren in 1973. 

En zoals mijn twitter account vermeldt: Woman, mother, yogini, friend, yoga teacher, sister, daughter, writer, colleague. Ik voel me de Nederlandse evenknie van Maud, in die zin dat ik me net zoals haar geen leven zonder yoga meer zou kunnen voorstellen.

"Yoga is het stilleggen van de bewegingen van het denken", luidt de eerste zin van de eerste yogales die ik me herinner, ruim acht jaar geleden. Die woorden schoten als pijlen en dus zonder omwegen door mijn hart. Dit kwam binnen. Eindelijk iets in mijn leven waaraan ik kon relateren.

Met hatha yoga - als immer mijn basis - heb ik gedurende de afgelopen jaren verschillende yogastijlen ontdekt. Ashtanga, critical alignment, iyengar, vinyasa en sinds ruim een jaar - ook door studie bij José de Groot -http://www.yogatreat.eu/nl/agenda/    hevig verliefd op de helende kracht van yin ❤️

Met mijn blogs wens ik luikjes te openen van mijzelf in mijn yoga-leven en te delen hoe vlammend, aards, vloeiend, luchtig en ruimtelijk dat kan zijn. 

Breathe

Believe

Receive

 

Namasté,

Jacqueline